dissabte, 1 d’agost del 2015

El pare intocable (part 2)

"LA LEY DICE QUE SOY TU PADRE"
Aquesta és la segona part del post per conèixer una mica més sobre EL PROGENITOR PATRIARCAL , http://elditalanafra.blogspot.com.es/2015/05/el-pare-intocable-part-i.html i he decidit fer-ho en un format diferent, més directe:
  • Al pare patriarcal se li permeten actituds i comportaments misogens, masclistes, violents, homòfobs, racistes, delinqüencials, abús de tòxics...tot en benefici del suposat vincle paterno-filial...i aquí es veu l'essència del sistema patriarcal, si aquests mateixos comportaments són perpetrats per la mare...aix! de ben segur caurà tot el pes del sistema judicial i social sobre ella, i ho dic amb fonament, perquè tinc centenars d'exemples...
  • El pare patriarcal pot passar-se per l'escrot el pagament de la pensió d'aliments, pot arribar 1 hora més tard a l'entrega dels fills i filles...o no abonar el 50% de les despeses extraordinàries, o deixa de portar a la filla o fill a l'activitat extraescolar en el seu horari de visita, perquè li surt així dels seus ous plens de masclisme, "por sus cojones", aquesta és la seva única llei a la qual està sotmès.
  • El pare patriarcal demana, o millor dit, exigeix la custòdia compartida o fins i tot la custòdia total, per tal de no pagar cap tipus de pensió alimentària, o també com una manera de destruir i utilitzar el fill o filla contra la seva pròpia mare. En moltes ocasions aquest pare patriarcal utilitza al fill o la filla com a transistor o walky-talky de control: qui entra i qui surt del pis, amb qui va la mare, si té nova parella o no, etc...
  • El pare patriarcal insulta a la mare davant de les criatures amb total impunitat, sense cap problema, de forma regular i reiterada: "la teva mare és una guarra, és una puta, és una bruixa, és una boja, és una inútil"...
  • El pare patriarcal talla la comunicació de la mare amb els fills i les filles quan vol durant el règim de vacances d'estiu, en alguns casos durant 30 dies, com a càstig.  En canvi la mare està obligada per llei a contestar les centenars de trucades i emails, "al pare se l'ha d'informar de tot, és el pare!" . L'agressor masclista i ex-marit també obliga a les filles i fills que posin el "mans lliures" sense respectar la intimitat i vulnerant un dret bàsic.
  • El pare patriarcal pot ser violent respecte la seva pròpia mare o pare, és a dir vers els avis paterns davant de la filla i el fill, i no passa absolutament res, vull dir sense conseqüències judicials, per suposat. També aquest pare patriarcal pot ser violent respecte terceres persones, per exemple conduïnt el seu vehicle de forma temerària amb la filla o fill al seient del darrera, pot conduir també sota l'efecte de tòxics...i a veure com es demostra això davant dels tribunals.
  • El pare patriarcal pot amenaçar a la mare dels seus fills i filles, també pot coaccionar dient que els segrestarà i se'n portarà als fills i filles fora de les fronteres del país on viuen,i que no els tornarà a veure mai més, i amb to sarcàstic dir "y que me busque la Interpol" .
  • També el pare patriarcal pot abusar sexualment de la seva filla o fill ja sigui de forma puntual o continuada, i per suposat això serà interpretat per una històrica i reconeguda institució sanitària del món infantil de la ciutat de Barcelona com una exageració d'una mare histèrica i esbojarrada que no ha gestionat gens bé el divorci...i aquesta mare angoixada pel sistema judicial actua així per "despecho", "per venjança" (això dóna per un altre post...)
  • El pare patriarcal pot fer una campanya mediàtica de desprestigi i calumniant a la mare de les seves pròpies criatures, amb la seva careta de simpàtic i la seva gran capacitat de manipulació fer campanya de "mala mare" al barri, a l'escola..., fins i tot hi ha desgraciats masclistes que fan la seva pròpia web o bloc per difondre prejudicis.

El pare masclista per mi no és pare, no pot tenir aquesta categoria tant gran i tant important, aquest pare masclista per mi esdevé PROGENITOR PATRIARCAL, és a dir un home que en un moment determinat va posar unes gotes d'esperma en un moment molt concret i que també consta en el Llibre de Família, per tant com a progenitor hauria de tenir algun dret molt però que molt reduïts, i fàcilment suprimibles pel seu comportament negligent i no la llista de privilegis masclistes que he detallat i , amb conseqüències nefastes per a les criatures, sobretot a nivell de salut mental i del risc de la transmissió intergeneracional de la violència masclista.

El període de vacances d'estiu, nadal i setmana santa són dies especialment durs per a les mares supervivents de la violència masclista, entre el dolor i la desesperança conten els dies al calendari perquè passin ràpid i les seves filles i fills tornin a casa després del règim de visites amb l'agressor masclista. Vull enviar una gran abraçada plena de força, paciència i resistència perquè no és gens fàcil a totes aquestes mares i les seves criatures. 

@RobenFawkes

PD: Dedico aquests post a Ángela Gonzalez Carreño, a la seva lluita molt relacionada amb aquest post, amb un tràgic final idèntic al cas de fa dos dies del parricida masclista a Pontevedra. Angela va rebre el càstig del seu ex-marit i agressor masclista que va matar a la seva filla, ella va avisar amb més de 30 denúncies a les institucions i no la van creure, la justícia espanyola no va actuar, ara la ONU sanciona a la Justícia espanyola per masclista i patriarcal, i el govern diu que tots els procediments judicials eren correctes que no s'ha comès cap error, és clar per al govern la vida de la filla de Angela no té cap valor, per nosaltres sí, per això ho denunciem per canviar-ho tot.
  https://news.vice.com/es/article/espana-desobedece-onu-no-repara-madre-cuyo-maltratador-asesino-su-hija?utm_source=vicenewsestw

Llegir: El padre intocable 1: http://elditalanafra.blogspot.com/2015/05/el-pare-intocable-part-i.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...