dilluns, 1 d’agost del 2011

Celebrem 10000 visites al Dit a la Nafra,Gràcies!!!

Cada setmana observava les visites al bloc, com anàven augmentant..., i finalment el dia ja ha arribat, hem superat les 10000 visites!!!!, en menys de 9 mesos, amb una mitjana de 1100 visites al mes, que donada la dispersió de blocs, webs, i altres xarxes socials existents és una molt bona dada, és emocionant!

Que la informació crítica amb perspectiva de gènere circuli , per conscienciar més i a més gent, que s'escampi l'antimasclisme, que arribi cada cop a més persones, i atenció! a més països, perquè el Google.Chrome ha fet que el català sigui llengua universal i persones residents a la Península Ibérica, a Alemanya, Regne Unit, Estats Units, Rússia, Mèxic, Xile... akest és el principal objectiu, la difusió d'una informació invisible en els mass media, i útil per a moltes dones supervivents de la violència patriarcal, i això ho estem aconseguint, gràcies a vosaltres i a tot el suport que doneu!


De les 70 entrades publicades a data d'avui, les més populars i consultades en el ranking de visites al bloc en aquests 10000 clicks...han estat:

Hem pogut observar com costa trencar la cuirassa de la vergonya, de la desesperança, de la por,...però la lluita, l'expressió, el coratge, l'opinió, l'esperança, la creativitat, la solidaritat és molt més forta i poderosa que tota la violència covarda impossitiva. Més de 129 comentaris han nodrit aquest bloc a data d'avui, a totes i a tots Gràcies!


La vida i la llibertat no es pot reprimir, i si algú s'atreveix a intimidar, coaccionar, violentar,... rebrà tota l'autodefensa feminista. ( primer i darrer avís).
Tot flueix, com la natura, no es pot imposar res, tot té el seu ritme, el seu procés, només cal llibertat, respecte, flexibilitat, responsabilitat... NO es poden imposar els sentiments ni les emocions, cap ni una!!!

Vull enviar-vos als/les seguidor@s, a les persones lectores, una fortíssima abraçada i desitjar-vos un bon estiu, per carregar forces i energies, que les necessitem per seguir nedant a contracorrent, sempre a contracorrent.

Per celebrar les 10.000 visites 1 poema antimasclista:


"Oyeme bien
soy inocente de tu pasado
no soy tu puta madre
ni tu enferma madre
ni tu loca madre
aunque sea puta loca.
No merezco recibir agresiones ajenas
retrasadas y caducas.
No proyectes sobre mí los espectros de tu niñez
tengo forma,color y dimensiones propias.
Tampoco vengas a mí
llorando como un niño
cuando no lo eres
No sobreactúes
a mí también me expulsaron del paraíso
antes de tiempo
y sin notificación previa
¿a quien no?
Anda hombre,
levántate de ti."

Miriam Reyes, "inmóvil" Mujeres en su tinta.

Gràcies, fins la propera!
Salut!
R.Fawkes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenísimo poema. Da para dialogar largo y tendido.
Pero, en realidad,sólo quería felicitarte. Recarga pilas en vacaciones y descansa, que os lo mereceis.
1abrazo enorme lleno de buenos deseos. Salud.

Tommozz ha dit...

Que dir sobre el dit, que m'està ensenyant molt,
i que moltes i moltes FELICITATS ,
aquest Blog és l'hostia de currada i crec que està fent xarxa entre d'altres dones, donant-se solidaritat i suport mutuu, algo fantàstic!!

Saaaaaaaaaaaaalut i llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarga vida llibertaria al Dit!

salut i petons

Anònim ha dit...

"Yo me marcho a otro lugar ... Puede que el viaje sea largo ...y al respirar propongo ser quien ponga el aire, que al respirar ,me traiga el mundo de esta parte..."

Anònim ha dit...

Se me olvidaba... Felicidades por el aumento masivo de las visitas...seguiremos con su divulgación...Unos geranios para alegrar los corazones...y las almas heridas...

Anònim ha dit...

Después de pasar varios días y volver a leer el poema, te lo pido prestado para colgarlo en mi muro. Gracias por adelantado.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...