dijous, 28 d’abril del 2011

Patri, lluitadora (4F) es treu la vida abans que tornar a la Presó

http://absoluciondetenidos4f.blogspot.com/

Aquesta és un post dolorós i trist, ahir dia 27 per la tarda ens assaltava la duríssima notícia de la mort d'una companya: Patricia Heras, presa pels fets del 4F,decidia treure's la vida abans que tornar a la presó un cop més.


Després d'un procés ple d'irregularitats i mentides per part de l'Ajuntament de Barcelona i la Guardia Urbana, Patricia va ser condemnada a tres anys de presó inculpada per uns fets que sempre va negar haver comés:

  • Al gener de 2008 Heras va ser jutjada a l'Audiència Provincial de Barcelona i condemnada, amb Alfredo Pestana a tres anys de presó per atemptat contra l'autoritat. Els condemnats van recórrer al Tribunal Suprem espanyol que el 3 de juny de 2009 va ratificar la sentència imposada per l'Audiència Provincial de Barcelona. Posteriorment van demanar un indult al consell de ministres que no els va ser concedit. A l'octubre de 2010 Patricia Heras va ingressar a la presó de Wad Ras de Barcelona i el 18 de desembre de 2010 va passar a la secció oberta, amb l'obligació de tornar a dormir cada dia a la presó. El 26 d'abril de 2011 es va suicidar a casa seva. 
    Per aquests fets hi ha en presó tres persones més, Juan Pintos, Alex Cisterna i Rodrigo Lanza.

Assenyalem al llavors alcalde de Barcelona Joan Clos, a Jordi Hereu com a conseller de seguretat i a tots els còmplices d'aquest sistema penal assassí com a culpables de la mort de Patri.

PLENES DE RÀBIA I DE DOLOR PER AQUEST NOU ASSASSINAT DE L'ESTAT, AIXÒ ÉS VIOLÈNCIA INSTITUCIONAL. 
CONVOQUEM MANIFESTACiÓ avui DIJOUS 28 D'ABRIL a les 19:30h al FORAT DE LA VERGONYA.
(al costat del mercat de Santa Caterina, metro L4 - Jaume I)


SENSE JUSTÍCIA NO HI HAURÀ PAU

Més informació:
http://poetadifunta.blogspot.com/2009/01/4-f-sucesos-para-normales.html   

5 comentaris:

VAIOLET ha dit...

Aquí se puede ver claramente en que tipo de estado vivimos... los que lo merecen no pagan... Los que luchan por su libertad en cambio...Me faltan palabras ante esta noticia... DUELE EL ALMA... siento en mis propias carnes el acto que la ha empujado a hacer algo así... cuando hagas lo que hagas no ves salida... Desde aquí, por ella y por tant@s otr@s, no cesaré en el intento de mi propia lucha por mi, por vosotros y para un futuro mejor. Mi más sentido pésame a la vida por haber perdido una flor...

VAIOLET

Anònim ha dit...

Salud Rubén, soy Vlad. No he tenido aún la ocasión de explorar a fondo tu cración, aunque tiene muy buena pinta. Ahora debo currar, ya que hoy aún no lo he podido hacer por la mani de hoy. Por cierto, si has perdido mi cutretarjeta --- ésto era lo que ponía:
rusinidol
pero para contactar conmigo créate también uno.
Ya veremos un día lo del casal, porque quiero que me aconsejes tu.
El libro de BAKUNIN le ha gustado mucho a mi abuela y al social demócrata, y mi madre no ha llegado todavía, ya le diré algo.

Espero poder hablar contigo en otra ocasión y más seriamente.
SALUD Y ANARQUIA
(A)

Anònim ha dit...

Vaiolet, totalmente de acuerdo contigo....yo me sentí como si hubiera fallecido una amiga...y tanto cabrón suelto....
Me caes bien, me gustan tus comentarios y me gustan tus escritos. Ya le comenté a Ruben que te los transmitiera.
Cuidate mucho y aquí tienes a una aliada.
Fuerza y salud!

Anònim ha dit...

Hola Vaiolet, estoy totalmente de acuerdo con lo que acabas de escribir. Yo me sentí, como si hubiera fallecido una amiga...y tanto cabrón suelto...es tan injusto. Le comenté a Ruben que te enviara un saludo de mi parte, me gusta lo que escribes y me siento identificada con lo que expresas.
Aquí tienes a una aliada.
Mucha fuerza y salud!

La Magistral ha dit...

Hola Ruben: Aquest testimoni es esfereidor

Espero que segueixis endavant amb el teu blog, calen més persones com tu, disposades a il.luminar tantes ombres.

Un petó molt gran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...