diumenge, 14 de desembre de 2014

Presentació de l'Audiovisual DONES DIFERENTS de Grup Caliu

http://documentaldiferents.blogspot.com.es/2014/12/presentacio-dones-diferents.html
M'alegra profundament compartir amb vosaltres aquest post al dit a la nafra per molts motius, el primer perquè presentem l'audiovisual DONES DIFERENTS , en el qual he participat activament en l'equip de guió, producció i direcció amb les companyes i companys de l'equip de l'Associació GRUP CALIU: Laura Gonzalez Aguilera, Laura Ribalaiga Prats i Markos Moya Ruiz, tots 4 hem dedicat més de 8 mesos d'intensa feina, conjuntament amb les companyes protagonistes del reportatge dones socies del Grup Caliu Iniciatives Socials per visibilitzar el seu procés de conscienciació social, a través de la vivència de diferents tallers amb perspectiva de gènere realitzats i acompanyats per les companyes feministes de:  Justa Revolta, Associació TAMAIA, Fundació Vicki Bernadet, Associació TRAMA Gènere, Llibería Pròleg, Ca la Dona, Karin Konkle i el PIAD Sarrià-Sant Gervasi... gràcies a totes!!!
Això no hagués estat possible sense l'imprescindible suport i professionalitat tant en el muntatge com en la comunicació de l'Associació DATECUENTA, sou genials!
Ara ha arribat el moment de compartir tot aquest llarg procés amb totes vosaltres, només falten 3 dies per l'Estrena i volia demanar la màxima difusió d'aquest event, perquè les dones del Grup Caliu s'ho mereixen tot i més, i perquè gràcies a vosaltres l'estrena serà un èxit total, de ben segur que passarem una bona estona i si més no, no us deixarà indiferents!


http://documentaldiferents.blogspot.com.es/2014/12/presentacio-dones-diferents.html
Imatge de la contraportada de l'audiovisual DONES DIFERENTS

Aquí us deixem la Nota de Premsa:


PRESENTACIÓ A BARCELONA DE L’AUDIOVISUAL “DONES DIFERENTS” DE GRUP CALIU
  • Iniciativa pionera, que connecta per primera vegada el feminisme i la diversitat funcional.
  • “Nosaltres també som capaces de moltes coses”
El proper dimecres, 17 de desembre, a les 19.00h, l’Associació Grup Caliu estrenarà el seu nou audiovisual Dones Diferents (Mujeres Diferentes) en el Teatre del Casinet d’Hostafrancs de Barcelona. La cinta és el resultat d’un treball col·lectiu desenvolupat el 2104 per l’esquip tècnic i les usuàries de l’associació.
Dones Diferents ha pogut realizar-se gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, també ha comptat amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’Audiovisual, on també ha participat l’Associació DateCuenta, documenta el procés de formació i transformació des de la perspectiva de gènere.
Dones Diferents és una iniciativa pionera que connecta per primer cop el feminisme i la diversitat funcional. Els tallers de formació, han possibilitat iniciar un procés de conscienciació social i capacitació, s’han estructurat en quatre àrees: societat patriarcal, masclisme, feminisme i sororitat. En les formacions han participat diferents col·lectius i entitats: Justa Revolta, Associació TAMAIA, Fundación Vicki Bernadet, Associació TRAMA Gènere, Llibería Pròleg, Ca la Dona y PIAD Sarrià-Sant Gervasi.
L’anterior treball del GRUP CALIU, el documental DIFERENTS: conèixer el passat, entendre el present, assolir el futur, va ser guardonat amb el premi d’Eduació en el Lleure de la Fundació Lluïs Carulla l’any 2012, el mateix any va ser finalista del Premi Editorial Proteus d’Ètica.
L’Associació Grup Caliu és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport intermitent i la de les seves famílies, oferint un espai de trobada i convivencia tot promovent l’autonomía i la inclussió,a partir de la participació i autogestió d’activitats de lleure i formació que es realitzen en l’entitat.

Audiovisual Dones Diferents
Durada: 27’ 40’’
Qui: Associació Grup Caliu - Iniciatives Socials
Quan: Dimecres 17 desembre 2014, 19.00h
On: Teatre del Casinet d’Hostafranchs — Rector Triadó, 53 — Barcelona
Confirmacions: 932 372 716 — grupcaliu@yahoo.es

Us esperem el proper 17 de desembre a les 19:00!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...