diumenge, 29 de setembre del 2013

El nostre silenci és complicitat, trenquem-lo!

Ja estic cansat i cansada d'escoltar comentaris i arguments masclistes diariament, que queden absolutament naturalitzats...invisibilitzats dins l'ordre patriarcal, en converses informals, durant xerrades i cursos, tweets, comentaris al facebook, a diaris i telenotícies, publicitat sexista, en programes de merda amb audiències de milions de persones...les mateixes persones que no lluiten i només es queixen i ni tan sols això.
I que consti en acta que estic cansat de sentir però no de lluitar, més aviat al contrari, em reafirma en les meves creences feministes i valors humans, en la lluita contra totes les violències masclistes.

Estic cansat de sentir autèntiques barbaritats i prejudicis molt consolidats tant en boca de professionals com en boca de persones que no tenen ni idea de la violència masclista: com el mite de les violències falses, com que la llei perjudica als homes, que si no donen la custòdia compartida,...bla bla bla. TOT MENTIDES!

Perquè hem de callar? Perquè hem de treure-li importància? Perquè ens hem de contenir davant d'agressions i comentaris masclistes? Perquè hem de riure les bromes o acudits masclistes?

Ho diré ben clar, les perjudicades en aquest ordre patriarcal són les DONES. Cada any moren assassinades a mans de les seves parelles o ex-parelles homes més de 70 dones a l'Estat Espanyol i 60000 en tot el món!

La base que fonamenta les violències masclistes, són precissament les creences, els pensaments que verbalitzats contaminen i es fan forts, les emocions que retroalimenten aquest pensament i la ideología masclista, i que finalment condueixen a conductes i comportaments abussius, discriminatòris, violents i amb terribles conseqüències, milers i milions de dones en pateixen les conseqüències i llurs fills i filles.

Els prejudicis, tòpics i estereotips sexistes es reprodueixen a la velocitat de la llum, es reprodueixen precissament per evitar els canvis necessaris cap a la igualtat, es reprodueixen per trencar els projectes que a contracorrent lluiten diàriament per destruir el patriarcat i tota la seva estructura jeràrquica, burocràtica, violenta i . Els prejudicis boicotegen les lluites socials feministes, per tant un dels principals objectius és destruir-los, primer de les nostres ments, després de la gent que ens envolta i després dels carrers i la seva gent.

Sí, sóc testimoni del dolor que pateixen les dones a diari...del dolor, la impotència i la ràbia del propi sistema que absolt agressors, que genera impunitat, que protegeix la figura del pare patriarcal, i observo i acompanyo en la cicatrització de les seqüeles de les dones, i ploro amb ràbia els assassinats perpretats per agressors HOMES, sí HOMES masclistes, homes violents, de totes les edats, de totes les cultures, de totes les classes socials, de totes les ideologíes, sí el masclisme és transversal , i qui no ho vegi és un autèntic ignorant. 
La persona que equipara masclisme i feminisme, és ignorant, així de simple i de senzill. El feminisme és un moviment social que lluita per la igualtat entre dones i homes, el masclisme és una ideología violenta i dominant basada en la discriminació i que imposa la superioritat dels homes sobre les dones.

Així que no em callo ni una més,  ni callo ni callaré, encara que em costi la feina o el que sigui, sí SÓC FEMINISTA I HO SERÉ FINS QUE EM MORI.
Sí sóc home i feminista! Antipatriarcal!

Masclistes, us observo..., i vaig a per vosaltres!
Acció feminista!
Autodefensa contra els masclistes!

@RobenFawkes

PD: Dedicat a totes les dones que lluiten, que no es rendeixen i tot i així pateixen les injustícies d'aquest sistema opressor. A totes les dones, GRÀCIES!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...