dissabte, 28 de maig del 2011

Contra la violència policial, Resistència pacífica i Solidaritat

Més indignació, més consciència social, això és el que sento.

Ahir va ser una jornada indignant i victoriosa al mateix temps: La resposta autoritzada, violenta , desproporcionada, sàdica, executada pels mossos súbdits de l'individu Puig, que es creu el "sheriff" de la ciutat de Barcelona i de Catalunya per tenir un càrrec polític, que paguem tots i totes amb els nostres impostos...amb l'excusa de "netejar" la plaça, van volcar ells mateixos els lavabos, creant més perill de salut del que hi havia...akesta és la seva democràcia!

Davant de milers de manifestants pacífics, sí , sí pacífics!! asseguts/des al terra, amb les mans aixecades, cridant consignes i exercint el seu legítim dret de protesta NO violenta, són agredits/des, maltractats/des,vexats/des per agents policials totalment protegits amb cascs, armilles, genolleres,porres,escuts,pistoles,escopetes de pilotes de goma, furgones,helicòpter...que amb un comportament abussiu, fruit de la impotència de veure que la violència no aconseguia el seu objectiu, les seves provocacions no han trobat resposta, les persones continuàven assegudes al terra, no marxàven, i les que envoltàven la plaça rebutjant el desallotjament es quedàven, esperàven tornar a la plaça del poble el més aviat possible. Akesta és la seva democràcia!

Els mitjans de comunicació comencen la seva tasca, manipulació i "retallades" d'imatges , vídeos i la declaració d'en Puig... 37 mossos ferits, ho sento NO m'ho crec, ...121 persones ferides, això sí, una de molt greu que li acaben de donar d'alta hospitalaria en aquests moments, això sí és la veritat, milers d'imatges i vídeos están al Youtube, al twitter,facebook, ...parlen per sí sols, no calen "empreses periodístiques", ara tenim altres maneres d'informar-nos, sí tenin seny i raó , fem servir el diàleg i les emocions, expliquem l'abús i la barbaritat de la "neteja" del conseller Puig, Exigim la seva dimissió! Akesta és la seva democràcia!

Al cap de poques hores es torna a ocupar la Plaça, milers de persones celebren l'acció popular i espontània, la indignació creix, la resposta ciutadana també, de la península, d'europa, del món, donant suport, a favor dels i les manifestants, contra la violència policial, ja han sortit al carrer, i es torna a construir el campament en poques hores, amb tots els mitjans disponibles aportats per les persones que s'apropàven i feien la seva col·laboració altruïsta: menjar, tablons, carpes, eines,...energia positiva per a la lluita infinita, fins que s'aconsegueixi derrotar al capitalisme patriarcal, un sistema que respecti la vida i la llibertat de les persones. Akesta serà la nostra democràcia participativa i anticapitalista!!!

Tots i totes som la plaça!! Estem construïnt els nostres somnis, paciència i resistència!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Como siempre dando caña y ánimos a la vez. Yo aún no he podido pasar por la plaza, aunque ayer fué un día horrible, me dolieron todos los porrazos que les dieron. Me hicieron recordar a los huelguitas corriendo delante de los grises. Me encanta que la gente siga resistiendo activamente.Intento llevarme tu artículo a mi muro. Salud para tod@s

VAIOLET ha dit...

Amb una indignació que creix , desde la distància: ANIMS A TOTS ELS K LLUITEU PER NOSALTRES.

DEMOCRACIA REAL JA!!!!

Anònim ha dit...

Ya era hora. Por fin hemos salido a la calle. Este movimiento nos está dando ilusión, esperanza, compañía en la indignación, y preocupación y rabia en días negros como el viernes 27. Tengo la sensación (y la esperanza) de que esto no lo parará nadie. Y estoy contenta porque es un movimiento que abarca a gente de todo tipo y todas las edades, pero que lo mueven principalmente los jóvenes. Y ya estoy harta del continuo desprestigio de la juventud. Harta hasta la náusea. Fijaos cómo muchos de los que alardeaban de que "en sus años mozos se movilizaban por cuestiones importantes, no como los niñatos de ahora", pasan a ridiculizar las acampadas y manifestaciones que estamos viviendo.

Y bueno, yo tampoco me creía lo de los "mossos" heridos. Pero me han explicado que el cómputo se hace de la siguiente manera: el policía pega tan fuerte con la porra que se hace un esguince (aixó es un mosso ferit en la contienda), al pegar con la porra se rasca accidentalmente el brazo (otro herido), sufre una contractura al arrastrar a una persona (ahí va otro). Y con la mala leche con la que pegaban, ¡¡imagínate si habrá lesionados!! Es de risa,si no fuera por el asco que da.

Besos y esperanza,

Lucía

Anònim ha dit...

Lucía, como tú bien dices, a pesar del asco, me has hecho sonreir sobre las lesiones de los mossos... No tenía idea de que lo contabilizaban así. Cómo tú bien dices, tuvieron que haber varias bajas, porque con tanta mala leche y tanto ensañamiento, tuvo que haber más de una contractura, o rascada o la madre que los parió, que no creo que estuvieran muy orgullosas de sus hijos ese día.
Un abrazo.
Montse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...