dissabte, 9 de juny del 2012

RESISTÈNCIA FEMINISTA, Desobediència!

Més de 12 Associacions de Dones a València han rebut una carta perquè abandonin en el termini de 15 dies, els locals on desenvolupaven els seus projectes socials feministes, de suport als drets i llibertats de les dones. La Direcció General de Familia i Dona de València ha decidit rescindir el contracte de lloguer de les instal·lacions.


Aquestes associacions atenen milers de dones, moltes d'elles sense recursos, i moltes d'aquestes dones viuen o han patit algun tipus de violència masclista, ja sigui psicològica, física,econòmica,legal o sexual.

I el que vull destacar és el posicionament d'aquestes Associacions de Dones, que NO obeeixen,  i han dit públicament en diferents mitjans de comunicació que NO abandonaran els locals, NO es mostren submises a una ordre injusta i inmoral, decideixen desobeïr a l'Estat, a les Administracions que retallen en tot l'Estat les polítiques de gènere i igualtat...des de fa mesos la #MareaVioleta denuncia aquests fets, que la crisi "l'estan pagant les dones", i destaco un lema de la passada manifestació nocturna del 7 de març, "NO COSIREM LES SEVES RETALLADES", aquesta és l'actitud.

És important fer difusió d'aquest tipus d'actuacions i polítiques neomasclistes, així com de la resposta excel·lent de les Associacions, de la seva lluita feminista, que no es rendeixen, i així aconseguir la màxima solidaritat amb la lluita contra els abusos.

Els governs retallen i destrueixen programes, plans, projectes, subvencions, i serveis especialitzats que porten més de 20 anys treballant per la igualtat i contra la violència masclista, però en canvi són generosos, destinant milions d'euros a rescatar bancs que enriqueixen a 4 personatges que haurien d'estar a la presó per estafar al poble. Per altra banda, surten a la porta dels ajuntaments per fer el minut de silenci...i rentar la seva cara plena de la sang de les dones assassinades per homes violents i masclistes, dones cada cop més desprotegides i que pateixen aquesta manca de recursos cada dia, això és violència Institucional! Hipòcrites!

Ahir vaig veure al carrer la dona assassinada de 70 anys a Hospitalet de Llobregat, una dona assassinada pel seu marit, un home de 73anys, convençut que tenia l'autoritat per acabar amb la vida de la seva parella, que la considerava la seva propietat, un objecte sense valor...i vaig sentir com el fill li recriminava: "Que has hecho papa!". 
Són 9 dones assassinades a Catalunya a data d'avui, per violència masclista, 41 a l'Estat Espanyol, paral·lament els governs segueixen amb les seves retallades en polítiques socials, en drets bàsics i reprimint la disidència,...tot govern que no s'inverteixi en polítiques de gènere està fomentant les violències masclistes.

Això és una mostra més que l'ordre actual patriarcal i capitalista només mira pels interessos dels bancs i de les multinacionals, que s'han oblidat del poble, és per això que destaco aquesta actitud de lluita de les associacions i moviments socials, de desobediència, de ressistència activa contra els abusos de poder, vinguin d'on vinguin, dins i fora de casa, de qualsevol autoritat inmoral i il·legítima que vol conservar el sistema actual injust,masclista, classista,xenòfov,racista i violent.

Ha arribat l'hora de desobeïr, ha arribat l'hora de lluitar pels nostres drets i llibertats, per un món nou, que ja és possible, només depén de nosaltres.
Ens veiem als carrers, contagiant la lluita feminista!

@RobenFawkes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...