dimecres, 11 de gener del 2012

Assassinat masclista a Hospitalet de l'Infant

5 dones assassinades per homes masclistes en 9 dies, han estat les seves parelles i ex-parelles. Comencem a clarificar conceptes, ja que per posar un exemple, el tractament de la noticia d'aquesta nit a la cadena sensacionalista i sexista Telecinco és penós i contraproduent a la lluita per l'eradicació de la violència masclista, que desenvolupem col·lectius, plataformes, associacions i professionals implicades/ts.

Els fets de la notícia d'avui: Una agressor masclista amb antecedents per aquest delicte, es dirigeix a un bar on està la seva ex-dona amb la seva nova parella, l'agressor agredeix a la nova parella amb 10 apunyalades, i un home s'interposa quan es dirigeix a agredir també a l'ex-dona i també rep apunyalades del maltractador assassí, denunciat en el passat en reiterades ocasions, i que lliurement circula pel mateix municipi que la dona.  El dramàtic resultat: 2 assassinats, 3 famílies destroçades, per les creences i ideología masclista, imperant, dominant, controladora, possessiva d'un home masclista i de tot un sistema cómplice.

A Telecinco, han dit "Nuevo crimen pasional", " ...en la pelea...", NO!! NO i NO, K quedi ben clar: Aquest individu intencionadament , amb tota la seva prepotència i abús de poder, ha sentit que la seva "masculinitat" i "identitat com a mascle" ha estat vulnerada, qüestionada, per un altre home, la nova parella de la seva ex-dona i per ella mateixa, i això, el fet de no poder pensar, ni processar ni sentir que la seva Ex-dona té tot el dret del món d'iniciar una nova relació, de viure la seva vida plenament, lliure i sense violència, això que sembla tan humà i lògic, el maltractador pensa que és una "greu falta de respecte a la seva hombría", que s'està "rient d'ell", i utilitza tota la seva violència, amb resultat de mort: Dramàtic, trist, penós, i  fortíssim!!!!

No és una acció o agressió "fora de control", com l'altre dia sentia aquesta versió a TV·3,  en l'opinió d'un criminòleg, NO està fora de control, NO, el que fa és aplicar la seva violència, amb diferent intensitat, perquè prèviament als 2 assassinats aquest maltractador, estava jugant a cartes amb uns amics a un altre bar, i s'ha acomiadat tranquil·lament d'ells...

El día que els mass media comencin a abordar aquest tema amb ética, amb perspectiva de gènere, i conscienciar que la violència masclista és una greu vulneració dels drets humans,  amb causes estructurals, fonamentada en una base de desigualtat , discriminació i injustícia,  que el feminisme lluita pel dret de les dones a viure sense por, sense coaccions, sense sentir-se vigilades, sense agressions, sense "l'amo que controla la seva propietat privada", SENSE VIOLÈNCIES, aquest dia començarán a canviar les coses, ...i com no també trobo a faltar el rebuig clar i explícit dels homes Anti-masclistes, i un posicionament clar i contundent contra tot tipus de violències masclistes, i em reitero, Violència Masclista, i no "violencia en el entorno familiar o violencia doméstica" com el nou govern conservador familista vol imposar.

Contra la violència masclista, Autodefensa feminista i resiliència, contra el patriarcat respecte la diferència, acceptació la Diversitat en igualtat d'oportunitats i de drets, en llibertat plena.

Si ens toquen a una ens toquen a totes, NI UNA MÉS!!!
i recorda, "ante la duda, tú la viuda"

Roben Fawkes

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nuevamente pasos atrás, nuevamente lo que aparece como un pequeño matiz terminológico, hablar de "agresión pasional" para no llamar las cosas por su nombre (la ministra ya sento precedente),nos señala la involución que estamos viviendo en materia de igualdad de género. Ahora más que nunca unidas frente al sexismo y la violencia machista! El machismo mata!
Ana Coreta

Anònim ha dit...

Gracias Roben, lo puedes decir más alto, pero no más claro. Como bien dices, en 9 días, 5 víctimas....que sepamos. No voy a decir incomprensible, porque es imposible entender el irracional egocentrismo de estos asesinos. Pasional????? Se ríen en nuestra cara. Lo que sí podría decir es doloroso, machista, posesivo, egocéntrico, malo...sobre todo malo. Me cansa el escuchar de bocas que no tienen ni idea, el decir "es que está enfermo". NOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Una persona fría, manipuladora, sexista, no empática...un maltratador en toda regla, no está enfermo, es malo. Y sus actos así lo corrovoran. Sus trofeos perdidos, como los va a tocar otro hombre, como van a amar a otra persona, o simplemente, la bonita frase, tantas veces escuchada, "la maté porque era mía".
Estoy de luto desde que empezaron de nuevo las muertes, desde que empezó el año y siguen acosándome, desde de que siento que hay pesadillas de las que no te vuelves a despertar.
Estoy cansada, cansada de luchar cada día por mis derechos, por nuestros derechos y los de nuestros hijos y que cuando has dado un pequeño paso, llegue la ministra y con dos palabras, el tsunami se lleve todo lo que se había conseguido.
Los agresores son malos, la sociedad está enferma por justificar y mirar hacia otro lado. Basta ya!!! Basta de tanto mísero individuo!
Hay muchas maneras de matar, yo hubiera preferido la rápida, pero me ha tocado la lenta. Áún así, a pesar del acoso, del dolor de mi hijo, de los insultos y vejaciones de los familiares de mi agresor(que de casta le viene al galgo), aún así, sigo de pié. Ya no me paraliza el miedo, ya no me dejo pisar, ya no bajo la mirada y sobre todo, sigo defendiendo al que nació de mi vientre.
Por más que sigan intentando mermarme, no lo van a conseguir, no lo vas a conseguir. Sí, te lo digo a tí, que sé que rondas por donde ando. Lo dejo aquí plasmado, sólo me vas a poder matar con tus propias manos, tus acciones ya no me atemorizan, me hacen más fuerte.
También lo dejo escrito, me estoy jugando el cuello, si algún día desaparezco, ya sabeis el nombre y apellidos de mi agresor.
Que por fin, descansen en paz las mujeres asesinadas del mundo. Basta ya, si quieres matar a alguien, matate tú solito.
Abrazos, compañeras. Salud
Bss, Roben.

GeraniumLilae ha dit...

Després d' un Nadal infernal... Es el primer cop que baixo a la ciutat sola...segueixo Mirant a totes bandes i vaig per el carrer plorant...I no perque pensi que aquí em pot passar alguna cosa... Tinc les mateixes probabilitats aquí o allà...No hi ha justicia per a nosaltres... Lluitant siempre per vislumbrar un altre matí desde la finestra... I Lluitant per treuren' s de sobre tant sentiment i tant de mal... Com si haguèssim perdut ja la vida amb la pérdua física de l' altre. I ens autobarallem per deixar las emocions al darrera... I morim provant de Nou a viure.
Ningú més que el que està a Dins sap que les lleis son parafernàlies per la mateixa defensa dels propia que fan les lleis. Ploro amb tu Ruben amb indignació i ràbia... Un petó a tot@s.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...