dimarts, 9 d’agost del 2011

Perquè estem fins al cony de la visita del Papa

Tradueixo al català aquest text literal del bloc: cuerposfeministaslaicos.wordpress.com , perquè em sembla boníssim i estic d'acord amb tot ell, crec que exposa de forma clara la crítica a l'esglèsia i tota la seva farsa:

Estem indignades per la visita del Papa aquest agost. I no utlitzem la paraula de moda per apuntar-nos al carro, sinó perquè és inadmisible que en un estat teòricament laic i aconfessional, financiï de forma directa o indifecta, la visita del representant d'una institució com l'esglèsia catòlica. Entenem que cada persona pot creure en el que vulgui, però el problema és que avui l'esglèsia és:

  • Una institució sexista i patriarcal, que considera que les dones i els seus cossos estan al servei de la reprodducció de l'espècie , negant  el dret a l'avortament lliure i gratuït i al gaudiment d'una sexualitat plena.
  • Imposa una ideología que en contra de totes les institucions internacionals, considera que la homosexualitat és una malaltia, i no es preocupa per erradicar l'homofòbia.
  • És culpable de l'extensió del VIH, de la mort i patiment de milions de persones, especialment a Africa, pel rebuig i prohibició de l'ús del preservatiu.
  • Còmplice i encubridora dels crims exercits pels seus empleats, els sacerdots pedrastes, que aprofiten aquesta situació de poder.
  • Nega el dret a una mort digna i potencia el patiment i el dolor.
  • Una jerarquía composada exclusivament per homes amb ansies de poder polític i econòmic que de forma hipòcrita i interessada oscil·len entre textos bíblics, i adaptacions  als temps de l'economia financera globalitzada.


L'acte privat d'una institució que promou aquests valors discriminatoris i que vol imposar el seu punt de vista sobre el conjunt de la societat, rep una atenció preferent , pel qual totes les persones: laiques, atees, d'altres creences religioses , posem diners ( dels nostres impostos) i patir les seves conseqüències.

Per tot això i milers de motius més ( el suport al cop d'Estat de Franco, i a altres dictadures feixistes del món, per promoure l'extermini de les tribus indígenes a Amèrica, Africa i Asia imposant el cristianisme i no respectant-les en absolut, per criminalitzar el feminisme,etc...)per tot això estem fins al Cony de l'Esglèsia catòlica, en general, i en contra de la visita del Papa a la península la propera setmana.


Copia i difundeix aquest manifest a totes les xarxes socials.
FORA ELS ROSARIS DELS NOSTRES OVARIS!!!!


http://cuerposfeministaslaicos.wordpress.com


Més informació:
http://www.facebook.com/group.php?gid=89630627489
http://evangelizadorasdelosapostoles.wordpress.com/2011/07/31/no-a-la-visita-del-papa-%C2%ABindignados%C2%BB-contra-la-jmj/
http://www.attacmadrid.org/?p=5233
http://www.laicismo.org/antiguo/PHP/p_campania.php?id=10175

http://madrid.tomalaplaza.net/2011/07/20/llamamiento-a-la-accion-no-a-la-visita-del-papa-financiada-con-el-dinero-de-todos/

1 comentari:

Anònim ha dit...

dejo aquí este enlace

http://www.facebook.com/ContraElMaltratoFemenino

Rebeca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...