divendres, 8 d’abril del 2011

Salvador Sostres ets un podrit!!! descomposa't merdós!!!

Avui he llegit la notícia sobre la reacció a l'article publicat per l'individu Salvador Sostres, tertuliano i columnista, que no arriba a persona...ja que realitza de forma explícita apología de la violència masclista i de l'abús sexual infantil, quan li deixen un mínim espai de llibertat d'expressió en algun mitjà de comunicació, la seva darrera agressió sexista: l'article "un chico normal", publicat el 7 d'abril, pel diari "El Mundo",(que ja diu molt), s'està referint a l'assassí masclista que va matar a la seva parella embarassada a Torrejón i va gravar-ho  amb webcam...(no vull donar més detalls, perquè sobren, els fets són clars).
S.Sostres diu que una dona comuniqui a la seva parella que vol trencar la relació, i que li digui que no està segura que el fill  sigui d'ell, és maltracte psicològic i per tant "provoca" a l'agressor...ell ho entén així, és tan cínic que diu que no el justifica, perquè ell faria el mateix, pensa el mateix,...ets un masclista de merda i punt, ho dic amb totes les lletres: Ets un podrit, No ets home.
Altres comentaris d'aquest desgraciat: "las niñas no huelen a ácido úrico, son dulces como lionesas de nata y con carnes que rebotan", "la belleza es una característica femenina, tal como el talento es una característica masculina", "no es lo mismo que te encuentres al niño cepillándose a una muchacha, que a tu hija a cuatro patas"...
S.Sostres t'has passat en moltes ocasions, ara la Fiscalia fa la seva feina i va a per tú, et pot acusar d'un fet greu, article 14 de la Llei Integral contra la violencia de género, 
S.Sostres espero que no ens creuem mai pel carrer perquè deixaré anar contra tú, tota la meva ira i ràbia acumulada contra la violència  masclista, i serà un acte justificat d'autodefensa.
Cap agressió sense resposta!!!     Web de Sostres: http://www.salvadorsostres.com/
Ruben Sanchez

2 comentaris:

Vaiolet ha dit...

Fàstic I repugnància es el mínim Que em fa sentir l' agressió verbal" d' aquest ". No puc ni donar- li un nom... Plorant escric pensant en paraules tant feridores com que una nena embarassada no pugui ni dir el que sent , sense rebre les seves conseqüències (segons aquest impresentable: merescudes). I les meves llàgrimes no faràn res contra aquest pesonatge putrefacte que té el valor de descriure com es sentiria un pare veient als seus fills, fent un acte que es sentiment pur. L' insult es constant contra qualsevol aspecte femení que vol descriure com a normal. Puc assegurar- vos que em sento ferida, ultrajada,
Anomenada i golpejada amb aquest tipus de vocabulari que trenca el cor. He estat agredida un dia mes, i proposo firmes per prohibir que escrigui un "element" que no té respecte ni per una suposada filla seva. Acabaré dient una paraula que no es adient quan s' escriu de cara al públic, però que l' haig de dir: ud es un mierda.

Anònim ha dit...

Salvador Sostres, articulista a la blogosfera del diari El Mundo, va publicar ahir en el seu bloc un article, “Un chico normal”, en el qual reincideix, una vegada més, en les seves actituds de menyspreu i falta de respecte a la dignitat de les dones. En aquesta ocasió, s’atreveix fins i tot a difondre que veu “com una cosa normal” l’ús de la violència masclista.

En el seu article, Sostres no només qualificava de “chico normal” al jove romanès de 21 anys que ha escanyat a la seva núvia embarassada, també romanesa, de 19, sinó que va més enllà i justifica clarament l’ús de la violència, argumentant que la reacció de l’assassí era “comprensible” perquè ella li havia anunciat que “li anava a deixar i que a més el bebè que esperava no és seu”.

Davant tal indigna i desgavellada declaració publicada en aquest article, nombrosos col·lectius de dones han manifestat la seva denúncia davant la gravetat de difondre uns continguts que suposen una clara apologia de la violència de gènere.

Des de Dones en Xarxa volem sumar-nos també al rebuig frontal d’aquestes actituds que erosionen la dignitat de les dones i dinamiten els avenços que s’estan aconseguint precisament contra aquesta xacra social, la violència masclista contra les dones.

Per això, us demanem que vosaltres us uniu també a aquesta expressió de rebuig sumant-vos a la causa que hem creat a Facebook: "Volem que El Mundo faci fora a Sostres".

No podem permetre que els mitjans de comunicació converteixin en referents d'opinió a persones que, d’una forma o una altra, han deixat clara la seva absència de qualitat ètica i moral.

També podeu seguir i participar en la campanya a través del servei de microblogging Twitter, amb la hashtag #SostresFora.

Cordialment,
Dones en Xarxa

PD: Teniu més informació a l'article que Dones en Xarxa ha publicat a la seva web "Reclamem que El Mundo faci fora a Sostres, volem mitjans lliures d’apologia de la violència de gènere".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...