divendres, 30 d’agost del 2019

Quadern Feminista + Curset Antimasclista

Aquest estiu de 2019 Catalunya Ràdio, la ràdio pública de Catalunya ha apostat fort per la difusió de coneixements relacionats amb les lluites feministes i antipatriarcals, el periodista Albert Segura ha conduït tots dos espais als "Matins":

Els dimarts amb el Quadern Feminista, amb Alba Fernández Pous (@LaPous_ ) al capdavant i els dijous amb el Curset Antimasclista ("Què els passa als homes?") on tinc el plaer de col·laborar-hi. A tots dos espais hi son convidades persones i professionals que aporten més coneixement específic als diferents temes sobre els quals discutim. No puc descuidar-me del Suplement on Bel Olid ha realitzat 3 hores setmanals tractant temes sobre el Feminisme i la perspectiva de gènere.

En aquest post estan tots els enllaços per poder-los escoltar, un total de 6 i 6 capítols, d'uns 20-25 minuts cadasqun. També trobareu en el mateix enllaç els podcast per descarregar-los.

Ha estat tota una experiència d'aprenentatge, i desitjant que la ràdio l'extengui tot l'any i no només a l'estiu, perquè el masclisme cal combatre'l cada dia!


QUADERN FEMINISTA





CURSET ANTIMASCLISTA  "Què els passa als homes?"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...