dimarts, 4 de febrer del 2014

Jo també et crec Dylan Farrow

Sí, jo també et crec, sense cap dubte. Perquè conec des de fa 12 anys molt i molt bé el que són els abusos sexuals infantils, conec les seqüeles, conec el secret, conec el tabú, conec els malsons, conec les pressions i les errades familiars, judicials, pericials i policials, conec centenars de les persones i criatures que es van atrevir a trencar el silenci i van verbalitzar o denunciar haver patit abusos sexuals dins l'entorn de la família...i els agressors van quedar impunes...

  • Aquest post és una denúncia i reflexió mixta de 2 interessants i necessàries reflexions , en primer lloc elogiar el rigurós i bon article realitzar per la companya June (Mari Kazetari): YO TE CREO, pel diari DIAGONAL, d'aquí el títol del post cómplice..., del qual considero imprescindible lectura amb les "coses" que s'estan publicant...Gràcies June de tot cor!
http://www.diagonalperiodico.net/blogs/june/yo-te-creo.html

  • I en segon lloc la reflexió de la companya Glòria Casas fent un anàlisi crític i amb perspectiva de gènere del penós "text" realitzat pel periodista David Torres "Balas sobre Woody" : Gràcies Glòria de tot cor!

Us comparteixo la meva reflexió pq m'ha posat dels nervis, igual que tots els esquerranosos que al seu moment van defensar Assange, Polanski i fins i tot Strauss-Kahn.

L'article de Torres és la típica visió masculina sobre el tema. És aquí on es constata que un masclista d'esquerres és igual que un masclista de dretes. Que no ha entès RES dels mecanismes de la violència sexual (i si no sap res d'això, que NO escrigui un article sobre el tema).

1) Que els fets hagin prescrit no vol dir res (existeixen molts col·lectius arreu del món que demanen que en els abusos sexuals a menors no hi hagi prescripció).

2) El fet que els exàmens "experts" de l'època diguessin que no hi havia abusos i que la nena "confonia fantasmes i realitat" no vol dir que no hi hagi hagut abusos sexuals. ¿Quantes vegades aquests "experts" s'han equivocat i continuen equivocant-se quan no volen creure la paraula dels infants? I sobretot en temes d'abusos sexuals comesos pel pare de familia. De la mateixa manera que quan hi ha absolució en processos penals NO vol dir que no s'hagi comès el delicte.

3) Dir que "no se encontraron signos físicos de violación" no vol dir que no hi hagi hagut violència sexual. En molts casos no hi ha "signes físics".

Que el tio només s'interessa a defensar W.Allen, el "genio". Què vol dir que "Vaya por delante que no tengo la menor idea de si Allen es culpable o inocente y no creo que nadie, salvo él, pueda tenerla". ¿Que la seva filla no pot tenir una idea també? i la seva mare que va intentar protegir-la i denunciar les violències fa 20 anys?

Les dones sempre estem sota sospita en aquest món patriarcal, les nostres denuncies sempre son "espúries" ("El problema es que sobre la historia de terror de Dylan gravita también el precedente del polémico noviazgo de Allen con Soon Yi" diu Torres) o falses. Quin interès té una noia de 28 anys d'explicar públicament el què va viure fa tant anys i les conseqüències que va patir després?? Quin??? Ningú exposa la seva vida d'aquesta manera sense raó.

En fi, un article nefast, molta ignorància i masclisme junts. Opinions com aquestes mantenen la DESINFORMACIÓ sobre la violència sexual contra els dones I LA IMPUNITAT dels homes que la cometen.

Com diu Dylan Farrow en la seva carta, aquest cas és un exemple típic de com la nostra societat falla i no recolza les víctimes de violència sexual

"Woody Allen is a living testament to the way our society fails the survivors of sexual assault and abuse."

Per últim us enllaço un text que vaig fer quan vaig obrir el bloc antimasclista sobre els ABUSOS SEXUALS INFANTILS: 
 http://elditalanafra.blogspot.com.es/p/contra-labus-sexual-infantil.html

Jo també et crec Dylan Farrow!
@RobenFawkes

  • Si vols més informació sobre els abusos sexuals infantils (ASI) o vols assessorament al respecte contacta amb:
FUNDACIÓ VICKI BERNADET telf.93.318.97.69
http://www.fbernadet.org/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...