diumenge, 5 de febrer de 2012

La necessària MAREA VIOLETA

Hem sentit a parlar a les xarxes socials, en els darrers mesos del fenòmen de les "Marees Socials" de diferents colors:

La Marea Groga i la Verda, vinculades a la protesta indignada i continuada contra les retallades en Educació i ensenyament Públic.

La Marea Blanca està defensant la Sanitat Pública, professionals i col·lectius denuncien les retallades, el lucre i que es faci negoci de les instal·lacions hospitalaries per part de mútues i empreses "traficants" de la nostra salut i benestar. 

Les "Marees" están inundant la nostra societat i els nostres carrers per denunciar les actuals pràctiques polítiques violentes, que aquesta "democràcia" parlamentària imposa contra la seva població , volen dinamitar amb uns quants decrets, segles de lluita social pels drets i les llibertats de les persones. 

Aquesta violència estatal, planificada i executada entre secrets i mentides, a través de la burocràcia, té l'objectiu principal privatitzar els serveis públics, els pilars bàsics d'una societat, ens persegueix una autèntica ofensiva conservadora castellana i catalana, que vol imposar el passat, per condemnar-nos a ser esclaves i esclaus del Capitalisme neoliberal. Amb un estil prepotent i abussiu la classe política diu que té "legitimitat" perquè "el poble ens ha votat", només vull recordar que tenen el suport del 30% de la població total de l'Estat ( votants i no votants), és a dir que el 70% podem formar part de les diferents Marees multicolors...és a dir que estem en contra de la política actual.

La necessària Marea Violeta denuncia i mobilitza a totes les persones, associacions, col·lectius... que veuen que davant dels nostres nassos volen destruir els pocs peerò valents canvis socials que s'havien aconseguit  els darrers anys, respecte la Igualtat entre Dones i Homes, i contra les Violències Masclistes, en la dura lluita pels drets i llibertats de les Dones. En un anterior post vaig explicar que les primeres mesures anticrisi, "d'austeritat", perjudiquen claríssimament al col·lectiu de dones (http://elditalanafra.blogspot.com/2011/01/mesures-anti-crisi-violencia.html) .
Existeix una autèntica ofensiva patriarcal, que vol destruir la igualtat i llibertat aconseguides fins ara, l'agressió més recent: el retorn a la Llei de la interrupció de l'embaràs de l'any 1985.  Però s'amaga informació en els mass media de moltes altres mesures que vulneren els drets de les dones, i fa augmenar l'exclusió i la vulnerabilitat quan es troben en situacions de violència, com la desaparició de programes d'atenció , eliminació de programes de formació especialitzada, retirada de subvencions a centres d'acollida i associacions de dones,...davant de tots aquests fets i molts altres que venen...cal la ContraOfensiva, activar la resistència ciutadana, l'autodefensa popular, això és la MAREA VIOLETA.

Per això la MAREA VIOLETA, convoca una manifestació el proper 10 de febrer de 2012, a totes les ciutats del món, a la mateixa hora, a les 19:30h a Barcelona: Pl.St Jaume.

Us facilito l'enllaç al manifest , on s'expliquen amb tot detall la denúncia de les mesures polítiques neomasclistes aprovades. El manifest està signat per centenars d'associacions i col·lectius. És molt necessària la difusió d'aquesta iniciativa social: http://asociaciondemujeresventanaabierta.blogspot.com/2012/01/movilizacion-marea-violeta.html

Al twitter: @MareaVioleta   "No existeix una democràcia real sense igualtat entre dones i homes"

Ens veiem el dia 10 de febrer, i el 8 de març, i de ben segur, que no esperarem fins al 25 de novembre..., de ben segur que hi haurà moltes accions i mobilitzacions abans, continuades, promogudes per la MAREA VIOLETA, que formarem entre totes i tots, de la qual estic inundat plenament!

Salut, Igualtat i lluita social!
Ruben Sanchez2 comentaris:

Unknown ha dit...

>FeministesIndignades dóna suport a la MareaVioleta, entre totes i tots ho aconseguirem!
Mostrem la nostra força feminista a l'ofensiva patriarcal.
Salut

Anònim ha dit...

Molt guay!!! Endavant la Marea Violeta!!! Ptnets
Salut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...