dimarts, 3 de gener del 2012

Més de 15000 visites al bloc i comença edició del primer llibre

No podría ser d'una altra forma, començar el 2012, condemnant l'assassinat d'una dona a Girona 
http://www.ara.cat/societat/Troben-domicili-Santa-Eugenia-Girona_0_620338029.html ) a mans del seu marit, això es diu i es dirà violència masclista extrema, diguin el que diguin i governi qui governi...

Anys i anys de lluita dels moviments feministes, col·lectius de dones, expertes i professionals compromesos en la lluita contra aquesta causa, la nafra: la violència masclista en totes les seves formes i àmbits...,s'ha aconseguit desmuntar alguns dels mites i prejudicis, i costa moltíssim us ho asseguro. 

Els noms i com es defineixen els problemes socials universals són molt importants, per tant la violència masclista així anomenada evidencia un abús de poder en una relació asimètrica, un component ideològic global de superioritat masculina, del mascle que vol controlar i dominar, i exerceix la violència amb aquest objectiu: a casa, a la parella,a la familia, a la comunitat, al lloc de treball, etc.

Després d'aquest aclariment, vull agrair a totes i a tots els que segueixen aquest bloc, perquè están fent possible que surti en format LLIBRE, els millors posts d'un any de lluita antimasclista virtual, i gràcies al suport de l'empresa PRINTCOLOR (http://www.printcolorweb.com/) és quassi una realitat, avui he rebut el primer exemplar, i la qualitat és excel·lent, en funció de la demanda i cost, realitzaré la primera comanda, és per això que us demano que envieu un correu electrònic els interessats i les interessades en tenir un exemplar del llibre a la següent adreça: guyfawkesroben@gmail.com , en funció del nombre serà molt econòmic, crec que hi ha molta gent que no té accés a les xarxes socials i a internet, i el format llibre aconseguirem arribar a aquest públic, realitzaré llicència creativecommons perquè es pugui copiar, reproduir en format pdf per imprimir...ve són moltes idees que aniré concretant...us mantindré informades i informats.

Una fortíssima abraçada i gràcies a vosaltres per la difusió, retweets,etc. sou genials!! som manada!!!
Roben Fawkes

2 comentaris:

Geranium Lilinium ha dit...

Enhorabona !!! Molta sort en aquest gran Projecte de difusió, desde on farem per la nostra banda , tot el possible per donar- lo a conèixer. Et demano directament un exemplar... El teu referent m' ajuda moltíssim. T' espera un nou any magnífic i farem el possible per contribuïr a que sigui millor. Una gran abrassada i espero amb impaciéncia la primera edició. Sigues molt feliç.Ptns .
Geranium Lilinium

Anònim ha dit...

coi!!!!!!!!!!!!QUE GUAI!!!
FELICITATS GERMÀ!
T'HO MEREIXES!
ENS VEIEM AVIAT!!!
MARKO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...