dijous, 14 d’abril del 2011

La política catalana també contra autònomes i autònoms

Salut companys i companyes, com ja he explicat en alguna ocasió, aquest espai és col·lectiu, compartit per totes i tots els que no callen davant dels abusos del poder, del macro,exo i microsistema capitalista, del patriarcat que ofega les nostres vides.
Reprodueixo un missatge de lluita de la meva amiga Nuri, una veu que s'alça en contra de la típica frase "es lo que hay", jo també odio aquesta expressió, perquè mentre ens quedi una gota d'energia l'hem d'invertir en la lluita per la dignitat. Aquí exposo el text que resumeix els fets, i cito els enllaços perquè es faci tota la difusió possible via facebook, twitter,blocs...:


El govern ha denegat en bloc, de manera unilateral i amb unes justificacions més que dubtoses unes subvencions que incentiva la ocupació autonoma. Hi ha un ball de xifres que el govern no explica, i, contrariament al que s'havia fet fins ara que era cubrir les sol.licituts d'un any anterior amb els presupostos de l'any en curs, abans de començar a pagar les subvencions de l'any vigent, s'han suspès i denegat el pagament de subvencions ja aprovades per les oficines dels serveis territorials (sembla que des de febrer a desembre de 2010) obrint amb una nova dotació, noves suvbencions per al 2011)

La meva carta va ser publicada al preiodico i gracies a això una colla d'afectats m'han trobat. Hi ha 2 grups a FB, hem aparegut a banda ampla i a algunes emisores de radio, i fins hi tot el Mas va contestar-nos, després d'insistents recriminacions al seu mur de fb, el grup va creixent pero calculem que som uns 4000 afectats, i molta gent afectada no sap que ho és o que pot fer. Us volia demanar si podeu publicar una entrada als vostres blogs, explicant la situació per mirar de donar a cònèixer el problema i aglutinar més afectats.

Per part meva, vaig estar a punt de no demanar aquest diners pq els requisits per a poder fer-ho em feia anar malament, pero finalment vaig concloure que si, que si hi tenia dret i complia els requisits valia la pena. Porto moltes hores perdudes amb això, i creieu-me que no es pels diners, amb els que evidentment no compto, pero crec que cal que ens oposem amb força a un govern que creu que pot seduïr-nos amb paraules maques mentre ens despulla de drets fonamentals i dels compromisos adquirits amb els seus ciutadants, no es acceptable. En 100 dies de govern han obert molts fronts d'oposició, perque la transparencia promesa ara només és això, una promesa

Podeu veure en el meu FB, a les meves notes la carta i la carta de resposta que vaig dirigir al Artur Mas, després de les seves ridícules explicacions, la mateixa carta dirigida i personalitzada a uns quants membres del grup.



Gracies per la vostra atenció.

Una abraçada.

Nuri

4 comentaris:

La Magistral ha dit...

Gracies Ruben pel teu ajut, es molt important fer-nos conèixer per mirar de unir-nos. Tenim un govern de xarrameca que amb les claus de palau a la ma, ja es troba com a casa, més preocupats per redecorar i penjar-hi els seus bibelots que per fer una política eficient i complir amb els deures que tenen com a gestors, amb els ciutadants d'aquest pais

Anònim ha dit...

De res,és la solidaritat i el suport mutu la nostra gran força.
No necessitem polítics botiflers!!!
Ruben

Anònim ha dit...

Gràcies Ruben, es important per tots nosaltres que la gent sapiga que esta passant i quin govern tenim actualment,com estan fent les coses, i les dificultats amb les que ens trobem cada dia.

Vaiolet ha dit...

Ja està als murs de molta gent. Algú reaccionarà. Molta sort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...