dimarts, 7 de desembre del 2010

1000 visites al Dit a la Nafra, en menys d'un mes!!!!

Dones precursores...
Moltíssimes gràcies a totes i a tots per difondre i llegir aquest espai, són 1000 visites, 1000 petits passos cap a la sensibilització i contra la violència masclista, 1000 passos que ens apropen a la Igualtat. 
Estic molt content, els feedbacks fins ara han estat molt possitius i aportant ànims i energia per continuar ampliant els continguts del bloc, així ho faré.


El bloc va ser creat el 30 d'octubre 2010, però fins el 18 de novembre no vaig publicar la primera entrada, amb l'article sobre "tijeras para todas", en aquest temps l'entrada més llegida ha estat "l'Homenatge a Conxa Pérez", quan li expliqui segur que estarà contenta, aquestes coses li fan molta ilusió, que bé!


Només avançar-vos que estic preparant 3 articles, un de violència psicològica masclista en l'àmbit de la parella, que el publicaré en dues parts, perquè és llarg, i un altra sobre Resiliència, enmig segur que publico algun petit homenatge més per fer visible la història invisible de les dones...


Una forta abraçada a tots i a totes!! 1000 Gràcies!!!


Ruben Sanchez Ruiz

9 comentaris:

Jordi ha dit...

No tinc cap dubte que aquestes 1000 gotes d'aigua només son la primera onada del tsunami que el teu blog provocarà per netejar de masclisme aquesta societat, cada cop més, asetjaqda pels poders interessats en que res canviï.
Salut

Unknown ha dit...

Gràcies Salvi, pel teu suport optimista, clar que tombarem al masclisme,deconstruïnt entre tots i totes, endavant!!!
una forta abraçada
Ruben

Homes Igualitaris ha dit...

Hola Rubén, me llamo Jorge y soy de la asociación Homes Igualitaris. Me parece un buen blog este, muy interesante! Me pasaré más a menudo! Por nuestra parte, ya sabrás que acabamos de abrir un blog: www.homesigualitaris.blogspot.com. Aquí también intentamos colgar un poco de todo: artículos de opinión, sobre talleres que hacemos, etc etc. Hemos añadido tu blog en nuestra lista de páginas interesantes, así que me preguntaba si podrías poner tú nuestro blog en tu lista.

Por cierto, estoy preparando un artículo sobre "hombres y salud". A ver si hay suerte y mantenemos el contacto entre ambos blogs!

Un abrazo!

Homes Igualitaris ha dit...

Perdona Rubém, ayer cuando te di la dirección de nuestro blog la di mal porque puse que era blogspot en vez de wordpress. En fin, que nuestro blog es www.homesigualitaris.wordpress.com.

Un saludo!

Unknown ha dit...

Hola Jorge, me di cuenta y busqué vuestro blog por internet y ya he puesto el enlace correctamente, lo verás en la columna de la derecha, debajo de Frases Resilientes.
Un abrazo
Ruben Sanchez

mireia ha dit...

Es una web molt interesant, felicitats per aquesta iniciativa,i per defensar a totes les dones que han fet Historia,gracies per
ensenyar-nos tant
M.Guilera

Unknown ha dit...

Gràcies Mireia, gràcies a tú pel teu suport.
Una forta abraçada
Ruben

Anònim ha dit...

I wished to thanks for this nice learn!! I undoubtedly enjoying every little little bit of it I've you bookmarked to take a look at new stuff you post

Unknown ha dit...

Thanks for your words and your support. Best regards.
Ruben ( Guy Fawkes)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...