divendres, 19 de novembre del 2010

Forum de les Violències 2010

El 18, 19, i 20 de Novembre s'ha organizat a Barcelona, des de la Plataforma Unitaria contra les Violències de Gènere, al Centre Francesca Bonnemaison, (c/St.Pere més Baix, nº4), unes jornades molt interessants sobre la violència masclista en totes les seves formes, i els problemes actuals existents: Invisibilitat, Violència Institucional, Posmasclisme,...

Hi ha tallers molt interessants amb temàtica diversa, però amb un únic objectiu, fomentar la perspectiva de gènere, la sensibilització i conscienciació sobre el problema social de la violència masclista.

També ponències, taules rodones, videofòrum... tot un ventall que professionals i societat en general que no podem deixar escapar i que s'ha de participar, considero per vàries raons, per una banda és un moment i lloc de trobada que genera una força i una energia, per continuar amb la lluita, per altra banda és visibilitzar una realitat crua, un camí molt llarg que no ens podem aturar ni un segon... per altra un espai de trobada, de conèixer noves realitats, i repasar nous conceptes, per aprofundir,...per reflexionar...necessari, molt necessari.
Des d'aquest bloc vull animar i motivar la participació a tots i a totes!!!
Salut

Ruben Sanchez
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...