diumenge, 8 de març del 2015

Percudones: Sinó se baila no es mi Revolución!

Imatge de l'article del Diari La Directa
M'agrada molt la frase: "cada día és 8 de Març", com un principi a seguir, no com una mera consigna sinó com quelcom que vagi més enllà, i guii el nostre dia a dia, i no baixem la guàrdia amb el nostre llenguatge sexista, la nostra percepció masclista del món i les relacions sexo-afectives, el nostre exercici de privilegis masclistes quotidians, i així qüestionar-ho tot, absolutament tot el que olori a opressió i dominació masclista.

"Cada dia és 8 de març" així vaig titular el post que vaig escriure ara fa un any, un post punyent, provocador,...però aquest any he viscut molt diferent la mateixa manifestació, he decidit acompanyar al bloc #Percudones durant tota la manifestació a Barcelona.

He sentit autèntic plaer al veure el bloc de dones gaudint i disfrutant de la percussió, m'he deixat portar pel seu ritme trepidant, he sentit com tremolava el terra amb el soroll coordinat dels tambors i era impressionant. La força que transmeten, la força que contagia i es pot observar en les seves cares, els ulls i els somriures de les companyes de percudones de diferents generacions gaudint i lluitant juntes, ballant i cridant lliures!

Aquesta opinió és compartida durant la manifestació per les companyes i company que havíem decidit anar juntes avui, també teníem la mateixa sensació, això és "sororitat en estat pur", "quina força", "quina passada", doncs sí, animant des del minut 1, durant tota la manifestació han posat banda sonora també a les diferents accions contra la pressió estètica i la violència simbòlica de les grans multinacionals explotadores de la roba, gràcies a elles hem gaudit d'una manifestació imprescindible, combativa i festiva. Hem compartit alegria feminista amb la seva música!

Han fet seva la frase d'Emma Goldman, "si no se puede bailar no es mi Revolución", doncs sí, avui hem ballat, hem lluitat i demà més!

Vull denunciar i condemnar també l'actitud i comportament de certs col·lectius formats per masclistesleninistes i altres matxirulos "rabolucionaris" que amb la seva conducta treuen energia a les companyes ( Avui a Madrid fins i tot penya de la CJC han agredit físicament a companyes feministes), perquè són tòxics i contaminen només amb la seva presència, perquè no entenen la lluita feminista, o no la volen entendre i fomenten el patriarcat, i volen imposar-se pels seus collons plens de masclisme, perquè són irrespeutosos, invassius i controladors, que no saben ubicar-se en les manifestacions del 8M, 25N, 14F... i d'altres accions feministes o apareixen per sorpresa a les manifestacions i actes no mixtes com autèntics plastes cridaners, i haig de dir que m'hagués encantat que una de les baquetes hagués sortit volant en un moment donat i s'hagués clavat a l'ull d'un dels 3 matximonguers que han passat entremig de les Percudones amb actitud xulesca, vacilant i prepotent quan pujàvem pel carrer Ferran...en tot cas han sentit els crits "estamos hasta el culo de tanto tio chulo", aquests impresentables són els mateixos que després fan travetes al carrer i per l'esquena...cap agressió sense resposta! ja prou! s'ha acabat la paciència i la pedagogia amb aquests agressors!

"Guerra y escombros, doble burbuja, cuando te enredas con mujeres te metes en líos,
cuando te enfrentas a una, te enfrentas a todas. Pasa la Palabra hermana"  W.I.T.C.H

Me encantan vuestros líos!! 
Una forta abraçada a les Percudones!

@RobenFawkes

PD: Enllaço aquest fantàstic vídeo de l'entrenament de les YPJ

i també l'entrevista que m'han fet les companyes i companys de DateCuenta:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...