dissabte, 7 d’abril del 2012

A punt per la segona Presentació del Llibre!

El proper 13 d'abril a la Biblioteca Manuel Arranz, al barri obrer del PobleNou, a les 19:00h a la sala gran, es durà a terme la segona presentació del llibre "Un any posant el dit a la nafra", organitzada per la Llibreria ETC.
La primera va ser el passat 22 de març i va començar com una presentació i va acabar en un interessant col·loqui sobre la violència masclista.
En aquesta segona presentació, m'acompanyaran la Montserrat Vilà, de la Plataforma Prou Violències de Gènere i Glòria Casas, activista feminista i doctoranda de la Universitat de Laussane.
Segur que serà una tarda carregada d'emocions, l'antimasclisme pren forma de llibre, després d'un any de lluita virtual, i en aquesta ocasió us puc dir que m'he esforçat encara més en la difusió a les xarxes socials ( esdeveniment al facebook, twitter,emails,...). I també he tingut el suport del Centre de barri en la difusió de l'activitat en la seva agenda del barri, cartells i anunci en la seva web.
Us esperem a totes i a tots!!
Gràcies per tot el suport i mostres d'afecte, per la difusió, ja que aquest llibre és conseqüència d'això i és també agraïment!
Ruben Sanchez


Vídeo promociional, realitzat pel meu amic Markos, Gràcies!!
Banda sonora: Kronstadt "Afilando nuestras vidas"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...