divendres, 22 de juliol del 2011

El Neomasclisme avança sinó se'l combat

Des que van començar els canvis legislatius en matèria d'igualtat i contra la violència masclista (27/2003, 1/2004, 5/2008,...) al mateix temps sorgeixen determinades individualitats autonomenats "neutros" i col·lectius vinculats a l'extrema dreta, a l'ultracatolicisme, antiavortistes, profamilia tradicional, agressors associats, i grups de professionals sexistes i ignorants ...i gent que no té absolutament ni idea del que és el Gènere, la violència masclista en totes les seves formes i àmbits,...realitzen articles, llibres, conferències amb l'objectiu de consolidar principis i creences sexistes, per evitar qualsevol canvi de l'ordre social injust establert, és el que Lorente Acosta anomena NEOMASCLISME.


I dins aquesta nova forma d'opressió, destaquem avui un d'aquests personatges és Jesús Trillo Figueroa, Jurista, col·laborador habitual de la cadena COPE, patrono de la FAES , deboto aznarista...columnista de la Gaceta,...explica com existeix una conspiració feminista radical al govern de la península...que no garantitza "una imatge real de la dona", quina és aquesta "imatge real" sr.Figueroa?, la d'objecte sexual lligada a relacions de desigualtat de poder , asimètrica en les relacions de parella, fins i tot dins la familia cristiana..., i conseqüentment invisible a la societat, pel coneixement "científic", en les institucions i cosificada al món...com pot ignorar això o que pretén Sr.Figuero? vosté proposa una visió més lligada a la "naturalessa", que significa sacrificar-ho tot en base a la maternitat? Ara ho enténc: Dona=incubadora, Home=proveedor, que vol demostrar exactament? 


No sé perquè em ve a la memòria, un psiquiatra Richard Gardner, que es va suicidar, sí, sí és l'inventor del SAP, (que tant mal està fent a dones mares i a les seves criatures...veure post anti-sap), i que justificava els abusos sexuals a criatures si aquestes havien sentit plaer durant l'abús... que us sembla? Molt "lligat a la naturalessa" señor Figueroa?


"La naturalessa del Sr.Figueroa", em sona a "les coses són així", que res es pot canviar..."la cabra tira al monte"... doncs li puc dir que gràcies a l'esforç i patiment de moltes dones conscienciades ,associacions valentes i alguns homes sensibilitzats que destrueixen la MMT , totes encoratjades desafiem la pressió masclista de l'endogrup i exogrup, perquè les coses están canviant...molt a poc a poc i a contracorrent però caminem endavant amb fermesa, i volem transformar-ho tot: les identitats, les relacions, els afectes, els desitjos, les institucions,... en un mou nou igualitari i just.


Sr.Figueroa, vosté és jurista, les lleis que va estudiar formen part de la naturalessa? i també la casta, la pàtria, les guerres, les armes, el poder, els diners, l'explotació, l'abús, la violència,...no té res a veure la història, la cultura, els sistemes socials, l'aprenentatge,...


El que més m'emprenya és el resó que té aquest tipus de missatges en l'opinió pública, es fan forts de seguida, de forma ràpida, com els rumors, que van a consolidar tots els prejudicis i estereotips de la violència, a destroçar tota la lluita d'aquests darrers 50 anys. 


Vaig entrar a la pàgina de l'Editorial Claret, en els llibres sobre la "Vida en matrimonio" i em vaig esgarrifar...us prometo que el proper post serà per atacar un dels pilars del patriarcat, l'església i el seu fonamentalisme ultraconservador pestilent.


El neomasclisme avança sinó se'l combat.
Salut
R.Fawkes

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff!!!! De entrada decirte, que cada día el grado de superación es más alto. "Señora" crítica le has hecho ha este ser de cuyo nombre no quiero acordarme.
Por cierto, no sabía que el creador del SAP se había suicidado. Menos mal, porque después de todas las aberraciones dichas y el daño hecho, mejor que se matara él, antes de que alguna loca feminista que defiende sus derechos como ser humano, lo hubiera linchado.

Tremendo artículo Rubén. Gracias, gracias porque cada día nos ayudas a hacernos más fuertes y a seguir reclamando nuestros derechos y los de nuestros hijos. Aunque lamentablemente, no nos hagan ningún caso, pero seguiremos insistiendo.
El día que seas padre, serás muy buen padre, y sobre todo, muy buen marido...no te descarries por el camino, que te linchamos entre todas,jejejeje.
1abrazo compañer@s. Salud.

Anònim ha dit...

Ep! Vaja capacitat la teva per a recaccionar i elaborar un article contra el neomasclisme liberal que ens persegueix amb tanta celeritat. Sembla mentida que hi hagi gent que dediqui diners a publicar certes coses i que persones com el Jesus Trillo tingui plataformes importants per a difondre el seu missatge com la Comunitat de Madrid, que amb la seva presidenta al capdevant va presentar un dels llibres del "susodicho".
Crec que hem d'estar alerta perque la força i el suport que tenen gent com aquesta és impensable. Les escletxes per on es filtra el noumasclista moltes i el mal que fan legitimant el sexisme només ho poden explicar les dones que pateixen violència masclista i que encara poden explicar-ho. Ara diran que les violacions en el Congo també són falses i formen part de la conspiració del feminisme radical.

Gràcies pel teu suport a la lluita antimasclista. Necessitem gent com tu! records d'ISA

Tommozz ha dit...

Mareta amb el malalt mental d'en Richard Gardner, i era psiquiatra!!

molt bo el post!

felicitats

Anònim ha dit...

Gracias Ruben por tus artículos, a mi me llegan en el alma..
Mi dìa dìa es muy duro,empezar de nuevo, con todo lo que conlleva, y tener que aguantar a un Exmarido, por el simple hecho de que te ha hecho unos hijos..Estoy cansada, agotada, deprimida, y no se hasta cuando podre resistir..Que hecho yo..
A veces pienso que necesito ayuda.me río de mi-misma,para que digan que estoy LOCA, DESPECHADA O MALA.
Ojala pudiera cerrar los ojos, abrirlo y ver que mi vida sigue en el mismo camino que elegí hace años.. No es el caso.
me maltrato, me violo, me pego, insulto, humillo..me saco de quicio.
soy mujer, quiero vivir, en paz, disfrutar, dormir tranquila!!
El daño esta hecho, y lo sigue haciendo..yo me conformo..hasta cuando, Ruben.
un abrazo a todas que se sienten identificadas con la injusticia, la decepcion y el mal rollo.
Gracias Ruben.
Rebeca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...